Utipkajte upit a ostatak ćemo obaviti mi
Rezultati pretraživanja:

Vijesti

24.10.2020 12:31:13
Sva stvorenja velika i mala
Nova verzija serije o životu veterinara Jamesa Herriota, koja se emitirala od 1978. do 1990. godine....
Čitajte više
24.10.2020 12:31:13
Nova verzija serije o životu veterinara Jamesa Her...
Čitajte više
23.09.2020 16:11:22
Svi glavni glumci - Michael Smiley, Kerr Logan i E...
Čitajte više
26.08.2020 11:36:25
Kate Phillips, koja glumi ulogu heroine Elize Scar...
Čitajte više
24.06.2020 08:20:22
Iako na samom početku, serija je već nominirana za...
Čitajte više
27.05.2020 06:18:42
Slobodno vrijeme rado provodimo uz poznata lica, a...
Čitajte više
22.04.2020 06:13:55
Prva sezona serije 'Podmornica' naišla je na sjajn...
Čitajte više
25.03.2020 10:20:54
Produkcija druge serija zahtijevala je ekipu od ča...
Čitajte više
26.02.2020 07:48:45
Druga sezona donosi razna nova lica među kojima je...
Čitajte više
22.01.2020 07:48:32
Ovo je možda posljednja sezona ''Poldarka'', no ro...
Čitajte više

Naše emisije

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Epic Drama premijere

Saznaj više
Slike iz groba
Dublin 1880. godine. Poznati posmrtni fotograf Brock Blennerhasset pokušava oživjeti svoj posao uz pomoć otuđene nećakinje Nancy Vickers i pretjerano entuzijastičnog novog pomoćnika Conalla Molloya.
Žanr
Sezona
1
Vrijeme trajanja
50 minuta
Epizoda
1
Slike iz groba
Gospođica Scarlet i Vojvoda
Otpadnik
Sjene
Bečka krv
Detektiv Murdoch
Duga ruka Gardune
Rat svjetova
Agatha i istina o ubojstvu
Projekt Plava knjiga
Inspektor Maltese
Pustolovine Frankie Drake
Lightfields
Žene iz Bletchleyja
Endeavour - Mladi Morse
Tudori
Poldark
Kuga
Clouds Clouds Mountains Mountains CastleBirds Birds BirdsJulio Olmedo Alicia Alarcón Endeavour MorseCarta a Eva Francisco Franco Rodrigo BorgiaClouds CloudsClouds CloudsClouds Clouds
Dom
epskih drama

Program

Ovdje nema ništa.

Pokaži današnji dan
 

Drugi Viasat World kanali

Close
24.10.2020 12:31:13

Sva stvorenja velika i mala

Nova verzija serije o životu veterinara Jamesa Herriota, koja se emitirala od 1978. do 1990. godine. Ako uživate u ovoj seriji, pogledajte i seriju 'Jorkširski veterinar' da vidite Herriotovu ostavštinu.

Nove epizode od nedjelje 1. studenoga u 18:45.

James Herriot tek je završio Veterinarski koledž u Glasgowu i slijedi svoj san da postane veterinar u veličanstvenom Yorkshire Dalesu. Ali uskoro će otkriti da je rad sa životinjama u jednakoj mjeri rad s vlasnicima - a farmere iz Dalesa teško je zadovoljiti. U Skeldale Houseu James će upoznati svoju novu disfunkcionalnu obitelj: kaotičnog i hirovitog šefa Siegfrieda Farnona, njegova svojeglavog brata Tristana i pronicavu gđu Hall, koja uvijek nastoji preuzeti kontrolu. Kad Jamesovu pažnju privuče mjesna ljepotica Helen Alderson, imat će još jedan razlog da ostane u Dalesu.

Close
23.09.2020 16:11:22

Slike iz groba

Svi glavni glumci - Michael Smiley, Kerr Logan i Eileen O'Higgins - već su se proslavili kako na televiziji tako i na velikom platnu. Glumili su u Igri prijestolja, Crnom zrcalu i Lutheru, kao i u filmovima poput Marija kraljica Škotske, Brooklyn, Dvije sestre za kralja i Kraj svijeta.

Nove epizode od petka 16. listopada u 21:00.

Dublin 1880. godine. Fotoaparati postaju sve jeftiniji i diljem zemlje pojavljuju se fotografski studiji. Međutim, praksa slikanja posmrtnih portreta sve je rjeđa, to jest, fotografiranje portreta nedavno preminulih. Poznati posmrtni fotograf Brock Blennerhasset pokušava oživjeti svoj posao nakon nesreće, zbog čega treba pomoć svoje otuđene nećakinje Nancy Vickers i pretjerano entuzijastičnog novog pomoćnika Conalla Molloya. Nakon problematičnog početka, njihov se radni odnos razvija, no čini se da se netko zlokobniji uključuje u posmrtnu fotografiju. Istrage detektiva Fredericka Regana iz Dublin Castlea upućuju na to da ubojica možda zarađuje na novonastalom zanimanju za drukčiju vrstu posmrtnih slika. U ovom slučaju, slika ljudi u smrtnim mukama. Kako raste broj trupala, Blennerhasset, Molloy i Nancy moraju zaustaviti ubojicu koji je odlučio uništiti ne samo njihov posao nego i živote.

Close
26.08.2020 11:36:25

Gospođica Scarlet i Vojvoda

Kate Phillips, koja glumi ulogu heroine Elize Scarlet, na programu Epic Drama već se proslavila miniserijom 'Wolf Hall', a zasjala je i u velikom hitu 'Birmingemska klika'. Stuart Martin, koji glumi 'Vojvodu' poznat nam je kao Silas iz 'Jamestowna'; Ansu Kabia, koji glumi Mosesa, bit će poznat obožavateljima 'Svijeta u plamenu', gdje je glumio Eddieja Knighta.

Prikazuje se od utorka 15. rujna u 21h

Ova britanska detektivska drama odvija se u Londonu sredinom 19. stoljeća, u društvu koje je iznjedrilo Jacka Trbosjeka, i prati neustrašivu i neovisnu Elizu Scarlet. Znatiželjnu gospođicu Scarlet oduvijek je više zanimalo preuzimanje detektivske agencije svog pokojnog oca nego ponašanje dolično 'prave' dame, ali ništa je nije pripremilo za opasnosti s kojima će se suočiti istražujući ubojstva. Usporedo sa slučajem tjedna, pratit ćemo Elizin odnos s drugim likovima; inspektorom Williamom Wellingtonom, zvanim 'Vojvoda', ulagačem Rupertom Parkerom, domaćicom Ivy i lukavim nitkovom Mosesom.

Close
24.06.2020 08:20:22

Bečka krv

Iako na samom početku, serija je već nominirana za 'Romy', TV-nagradu koju priželjkuju svi umjetnici u Austriji. Ni glumcima ni filmskoj ekipi nagrade nisu nepoznanica jer su redatelji Umut Dag i Robert Dornhelm te pisac Steve Thompson (poznat po serijama 'Sherlock' i 'Doktor Who') primili brojna priznanja tijekom prošlih desetljeća.

Prikazuje se od nedjelje 12. srpnja u 21h

Beč s početka 20. stoljeća: središte filozofije, znanosti i umjetnosti gdje se sukob kultura i ideja odvija u veličanstvenim gradskim kavanama i opernim kućama. Max Liebermann izvrstan je mladi engleski student glasovitog psihoanalitičara Sigmunda Freuda. Kada Max stupi u kontakt s Oskarom Rheinhardtom, policijskim inspektorom koji radi na  neobičnom slučaju, pristane mu pomoći u istrazi neobičnih i uznemirujućih ubojstava. Maxove izvanredne vještine percepcije i forenzike, u kombinaciji s dubokim razumijevanjem ljudskog ponašanja i devijacija, dovode ih do rješavanja nekih od najzanimljivijih i najsmrtonosnijih slučajeva u Beču.

Close
27.05.2020 06:18:42

Endeavour - Mladi Morse - 7. sezona

Slobodno vrijeme rado provodimo uz poznata lica, a ova sezona ‘Endeavoura’ neće vas razočarati. U prvom dijelu sedme sezone gledat ćemo Naomi Battrick, poznatu po glavnoj ulozi Jocelyn u seriji 'Jamestown', te Richarda Harringtona, kojeg će neki prepoznati kao kapetana Andrewa Blameyja iz serije 'Poldark'.

Svakog radnog dana, s početkom u ponedjeljak 22. lipnja u 21h.

Ova nova trilogija obilježava ulazak Endeavoura i njegovih kolega u novo desetljeće i u doba promjena. Sezona počinje na Silvestrovo 1969. godine. Uspostavljen je stari red i ekipa se ponovno okuplja u odjelu za kriminalističke istrage Castle Gatea, na čijem je čelu načelnik Bright. Događaji iz protekle godine ostavili su svoj trag pa su u novoj sezoni stara prijateljstva na kušnji, ali cvjetaju i nove veze. U zoru pokreta za ravnopravnost žena, društvenog napretka i znanstvenog rasta, 1970-e za oksfordske policajce počinju otkrićem leša na šetnici uz kanal prvog dana u novoj godini. Budući da nemaju nikakvih tragova osim svjedoka koji je u noći zločina čuo zviždanje, ekipa će se morati dobro potruditi kako bi otkrila počinitelja.

Close
22.04.2020 06:13:55

Podmornica - 2. sezona

Prva sezona serije 'Podmornica' naišla je na sjajne kritike 2019. godine i osvojila nagrade za najbolje vizualne efekte, najbolju fotografiju i najbolju stranu televizijsku seriju. Višestruke nagrade u kategoriji za najbolju glumicu pripale su Vicky Krieps za ulogu Simone Strasser.

Prikazuje se od nedjelje 17. svibnja u 21h

Prosinac 1942. Upoznajemo vrlo iskusnog podmorničkog asa Johannesa von Reinhartza kojeg podmornicom U-822 šalju na tajnu misiju na Istočnu obalu SAD-a gdje treba iskrcati tri sabotera. No njegova je odanost upitna i za njim je poslana podmornica U-612 kojom zapovijeda časnik Wrangel. Bivši zapovjednik podmornice U-612, Hoffmann, jedva je izbjegao smrt u Atlantskom oceanu i skriva se u New Yorku kod Sama Grenwooda, koji mu duguje život, te upoznaje ljigavog odvjetnika Bergera koji je rođen u Njemačkoj. Hoće li Hoffmannu dopustiti da se vrati u Njemačku? Simone u La Rochelleu i dalje potajno pomaže onima koji su pogođeni nacističkom okupacijom, a Forster, glavni zapovjednik Gestapoa sve je sumnjičaviji dok Simone i Margot zajedno pokušavaju osigurati put za bijeg židovske obitelji.

Close
25.03.2020 10:20:54

Duga ruka Gardune

Produkcija druge serija zahtijevala je ekipu od čak 400 tehničara. Također se može pohvaliti praktičnim i specijalnim efektima koji su proširili granice španjolske televizijske produkcije.

Prikazuje se od četvrtka 16. travnja u 21.45h

Pet godina poslije posljednje epidemije kuge Sevilla se uspjela oporaviti. Grad i dalje drži monopol trgovanja s Amerikom, a kako se materijalni prosperitet nastavlja povećavati, tako raste i broj stanovnika koji doseže povijesne vrhunce. Vlada nije sposobna prehraniti svoje stanovnike niti im pružiti minimalne usluge. Društvo je sve nezadovoljnije, što dovodi do rađanja 'La Garduñe', organiziranog kriminalnog podzemlja koje preuzima kontrolu nad gradom. Daleko od Seville u Novom svijetu, Mateo prima Teresino pismo. Valeriju La Garduña prijeti smrću i ona ga moli da se vrati da bi mu pomogao jer mu je život u opasnosti. Grad dobiva novog gradonačelnika, Pontecorva, čija je misija ponovno uspostaviti red u gradu i pokoriti podzemni svijet – da bi to postigao, služi se Mateovim vještinama, a pomaže mu i razbojnik Baeza. Teresa nastavlja spašavati žene od prostitucije, no sada uz još veću opasnost jer se pod kontrolom mafije nezakonita prostitucija proširila Sevilleom. Sukobiti se s La Garduñom znači ugroziti nečiji život…

Close
26.02.2020 07:48:45

Projekt "Plava knjiga" 2. sezona

Druga sezona donosi razna nova lica među kojima je i glumac Colm Feore poznatiji po ulogama u filmovima ''Chicago'' i ''Thor'' te u nedavno prikazanoj seriji '''The Umbrella Academy''. Drugo novo lice, Spencera Garretta, gledali smo u filmovima ''Reci Da'', ''Air Force One'' te nedavno u filmu ''Bilo jednom…u Hollywoodu''.

Prikazuje se od četvrtka 19. ožujka u 21h

Smještena u pozadinu hladnog rata i početka atomskog doba, ovo je uzbudljiva serija nadahnuta stvarnim znanstvenim projektom Plava knjiga koji se bavio istraživanjem fenomena NLO-a po nalogu Američkog ratnog zrakoplovstva. Dr. J. Allen Hynek, briljantni astrofizičar, regrutiran je u tajni program zajedno s kapetanom Michaelom Quinnom. U potrazi za istinom koja se skriva iza niza tajanstvenih viđanja izvanzemaljaca, Dr. Hynek će polako shvatiti da se nalazi u središtu golemog i opasnog zataškavanja koje će njega i njegove najbliže dovesti u opasnost.

 

Close
22.01.2020 07:48:32

Poldark - sezona 5

Ovo je možda posljednja sezona ''Poldarka'', no romani Winstona Grahama na kojima se temelji serija nisu svi uključeni u priču, stoga, tko zna što nas čeka u budućnosti…

Prikazuje s od nedjelje 9. veljače u 20h

S novim stoljećem dolazi i nada u bolju budućnost, no sjena prošlosti još je nadvijena nad Cornwallom. Ross Poldark odlučuje napustiti Westminster i više vremena provoditi s ljudima koje voli, no kada stari prijatelj od njega zatraži pomoć, Ross je primoran ispraviti nepravdu i preispitati vlastitu odanost prema kralju i domovini. Za to vrijeme, Demelza se mora nositi s opasnostima blizu doma, dok se George udvara korumpiranim moćnicima čiji se utjecaj proteže na cijelo carstvo.

Close